tube

Over Shachar

Er is maar één ding dat ik het liefste doe en dat is televisie maken. Daarom zette ik in maart 2016, toen ik net was afgestudeerd van de opleiding Media Entertainment & Management, mijn eerste productiehuis Bracha Media op.

Ik heb meegewerkt aan een tal van tv-projecten bij grote productiebedrijven zoals Talpa, IDTV, Warner Bros en Endemol. Aan het einde van mijn studie mocht ik als redacteur aan de slag voor verschillende televisieprogramma’s zoals Grenzeloos Wonen en Van Passie naar Droombaan.

Aan verschillende tv-producties heb ik meegewerkt als manusje van alles en daarbij heb ik mijn verschillende kwaliteiten mogen inzetten als logger, tv-planner, spotter, productieassistent en redacteur.

Tevens ben ik werkzaam als redactiecoördinator voor het tv programma ‘Nederland Maakt Het’. Dat vanaf september 2019 op RTLZ uitgezonden zal worden.

Televisieprojecten

Na verschillende televisieprojecten als: Is this love? (Talpa, SBS6), Thuis Voor De Buis (IDTV, RTL4) en Hunted (Endemol, NPO3) begon het produceren van eigen producties steeds meer te kriebelen. Ze heeft er dan ook voor gekozen om haar eigen producties te gaan produceren.

Bracha Media

Bracha Media is in 2016 opgericht door Shachar Brinkema. Het is een jong, creatief, ambitieus productiehuis met een passie voor televisie maken. Dit vertaalt zich in online content, bedrijfsfilms en televisie formats.

Voor online content, tv formats, bedrijfsfilms en overige zaken kun je contact opnemen met mij via

indian xnxx la domestica prima di essere assunta deve fare le prove con moglie e marito.