Wij zijn Bracha Media

Een mediabedrijf gevestigd in Rotterdam, gespecialiseerd in de productie van tv formats, bedrijfsfilms, videoclips, online content en social media campagnes.

Onze Missie

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jullie kan helpen met de productie van een video? Dan kies je als vanzelfsprekend voor Bracha Media. Wij zijn gespecialiseerd in het op beeld vastleggen van bedrijfsfilms, videoclips, online content en video’s voor een digitale open dag van een school.

Onze missie is om jouw boodschap door middel van een video op de juiste manier en met de juiste kwaliteit op te nemen waarmee wij jouw bedrijf zichtbaar maken voor jouw doelgroep. Wij werken met een professioneel team van programmamakers die u ook op de set zal begeleiden als dit nodig is. Wij werken met een professioneel team dat er voor zorgt dat u zich tijdens de opnames op uw gemak voelt en wij het beoogde eindresultaat behalen wat u voor ogen heeft.

Dit alles tegen een ronduit aangename prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, ben je op zoek naar een producent die jou kan helpen met de productie van een video? Dan ben je bij Bracha Media aan het juiste adres.

Onze Werkwijze

1. Brainstormsessie

Na een telefonische kennismaking zullen wij een brainstormsessie met elkaar inplannen om uw ideeën en wensen te bespreken. Hierbij bespreken wij wat de doelen zijn, uw boodschap is en welke doelgroep bereikt moet worden.

2. Concept

Na de brainstormsessie maken wij een plan van aanpak en werken we dit uit naar een concept voorstel dat past bij uw idee. We maken een draaiboek voor de opnames. Dit draaiboek dient als leidraad. Op locatie hechte wij waarde aan spontaniteit. Hetgeen dat wij opnemen is niet gescript. Wij hechten waarde aan echte mensen en echte verhalen.

3. Realisatie

Bij uw goedkeuring van het concept/draaiboek beginnen wij met de realisatie. De opnamedag wordt ingepland en het camerateam zal op locatie ongeveer max. 3 uurtjes aanwezig zijn voor de opnames. Tijdens dit proces houden wij u op de hoogte, zodat eventuele feedback kan worden verwerkt.

4. Oplevering

Na de opnames krijgt u de voormontage te zien en heeft u de ruimte om uw feedback hierop te geven. Bij eventuele feedback passen wij dit aan. Vervolgens na volledige tevredenheid wordt het eindproduct aan u opgeleverd in het gewenste formaat en kunt ut uw product gaan inzetten voor promotie doeleinden. U kan de video op uw website plaatsen en voor beurzen/congressen inzetten. U heeft uw boodschap en visie visueel gemaakt!

Onze Specialiteit

Bracha media is gespecialiseerd in de productie van tv formats, bedrijfsfilms, online content, videoclips en social media campagnes.
Wij leggen uw creatieve wensen vast met de hoogste kwaliteit mogelijk. Wij denken groot en in mogelijkheden, wij houden van creatieve uitdagingen en het verleggen van onze grenzen. Wij helpen vooruitstrevende klanten te slagen in een digitale wereld. Wij maken van uw visie een videoboodschap waarmee u uw doelgroep weet te raken. Neem gerust contact met ons op voor uw project.

Waarin zijn wij gespecialiseerd?

> Bedrijfsfilms
> Digitale open dag video’s
> Bruiloften
> Videoclips
> Promotie video’s
> Trainings video’s
> Personeel wervings video’s
> Review video’s
> Branding video
> Aftermovies

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?
Boek Bracha Media!