Vanaf 7 april 2018 barst de strijd weer los in ‘De Beste van Nederland’. In dit dynamische TV-programma van producent Stay in Touch Media, gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen en branches passeren de revue, waarin deelnemers uit de diverse provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De kijker thuis bepaalt wie de leukste vlog heeft gemaakt en daarmee dus de winnaar moet worden.

Met ‘De Beste van Nederland’ is Stay in Touch Media succesvol een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

Via de poll op deze website kunnen kijkers de vlogs na afloop terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. Het draait allemaal om één ding: wie maakt de leukste vlog van Nederland?! Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton. De voice-over wordt verzorgd door Edwin Noorlander, bekend van Radio 538.

 

https://www.debestevannederland.tv/